Ahiler kalkınma ajansı tarafından desteklenen ve belediyemizce yürütülen girişimcilik eğitimi

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Belediyemizce yürütülen "Delice Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürünler Satış Merkezi" projesi kapsamında, ilçemizde kooperatif ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi için Belediyemiz toplantı salonunda 13-15 Mart 2023 tarihlerinde Kooperatifçilik Eğitimi, 16-18 Mart 2023 tarihlerinde Girişimcilik Eğitimi verilecektir. Eğitimlere katılmak isteyenlerin 9 Mart 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Belediyemize şahsen, telefon veya eposta yoluyla başvurması ve kayıt yaptırması gerekmektedir.

Başvuruların değerlendirilmesinde kadınlara ve gençlere (18-24 yaş) öncelik verilecektir.

Müracaat: Aziz ÖZER

Tel: 0318 618 50 04