HABERLER

Başbakan yardımcımız sayın beşir atalayın ziyareti

Başbakan yardımcımız sayın Beşir Atalay belediye başkanımız sayın Turgut Özdeme partiye katılımından dolayı tebriklerini ve bundan sonra yapacağı hizmetlerde takipçi ve destek olacağını bizzat söylemiştir.

Başbakan yardımcımız sayın Beşir Atalay  ilçe kaymakamı Mehmet Parlak  il başkanı Mürsel Akçay  Kırıkkale belediye başkanı Mehmet Saygılı  Kırıkkale il genel meclis başkanı Şerafettin Atalay ve Delice halkı toplantıda bir araya geldiler 

Toplantıda konuşma yapan belediye başkanımız şunları dile getirdi;

Sayın Başbakan Yardımcım
Sayın İl Başkanım
Sayın İlçe Başkanım, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarım
Değerli Muhtarlar
Çok Kıymetli Hemşerilerim.
Hepinizi Saygıyla Selamlarım.

30 Mart 2014 Seçimlerinde bizlere güvenerek şehri emin olarak bize görev verdiniz. 28 Temmuz 2014 yani bayramın birinci günü Sayın Başbakanımızın katılımlarıyla coşkulu bir törenle Ak Parti rozetimizi taktık. Bu tablo Hem şahsımın, hem ekibimin ve siz değerli hemşerilerimin bizden beklediği bir tablo idi. İki bayramı bir arada yaşadık. Burada olmaktan son derece mutlu ve huzurluyum.


Sayın Bakanım huzurunuzda söz veriyorum hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese kucak açacak ve İlçemi geliştirme gayreti içerisinde olacağım. Partim benden ne isterse o yönde gayretle çalışacağım.

Sizler bize güvendiniz bende size güveniyorum. Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Milletimiz ilk defa kendi oylarıyla reisini, Başkanının seçecek. Cumhurbaşkanlığı 12 yıllık Ak Parti iktidarı ile bu güne kadar gerçekleşen büyük atılımları destekleyecek çok büyük bir adım olacak. Milletinden aldığı destekle Türkiyenin ufuklarını ,aydınlık yarınlarını hayal eden ve gösteren Sayın Başbakanımız İnşallah milletin oyuyla Çankaya köşkünde olacak.

Sayın Bakanım ilçemizin sorunlarını bilen ve çözüm üreten bir kadromuz var. İnşallah sizin gücünüz ve desteğinizle hedeflerimize şimdi daha kolay ulaşacağız. Şimdiden vereceğiniz desteğe ve hizmetlere teşekkür ederim.

Sevgili hemşerilerim siyaset bir hizmet yarışıdır. 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunu tahmin etmek çok da zor olmasa gerek şimdiden sayın başbakanımıza hayırlı olsun.

Ve diyorum ki ; Birinci belli ikinciye bakalım.

Turgut ÖZDEM