Delice bağlarının gelişimi

Köylere hizmet götürme birliği, ilçemizde hizmet veren üzüm üreticiler birliğimizin ortak projesi olan ve delice bağlarının gelişimine büyükanlamda katkı sağlayacak bağların sulanması ve 33 çiftciye 3'er dönümlük bağ kurulması projesi tamamlanmıştır.

Projeye belediye olarak sulama suyunun temin edilmesini sağladık. Bundan sonrada köylere hizmet görütme birliği ve üzüm üreticileri birliğimizin yapacağı her türlü projeye destek vermeye devam edeceğiz.

İlçemizde görev yapan Van vali yardımcısı olarak atanan Mehmet PARLAK beyfendiye de projenin fikir babası ve başlatıcısı olması hasebiyle Delice ilçemizi temsilen Belediye başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum.

Delice Bağlar durdukça,İnsanlar üzüm yedikçe her zaman DELİCE'nin Mehmet beyi hatırlayacağından hiç şüphem yoktur.

Yeni görevinde Sn Mehmet PARLAK'a başarılar dilerim.